Beste zorg – en hulpverleners,

Na jaren van geduldig wachten op Gods tijd en de juiste personen is het dan eindelijk zover. Met gepaste trots mag ik jullie voorstellen aan mijn zakenpartner en collega Carin Toornburg.

Samen willen wij in de regio Eindhoven dienstbaar zijn met het aanbieden van  professionele trainingen en scholing voor de sector verpleegkundige zorg en hulpverlening.

Wij bieden trainingen aan  voor de  soft skills en omgangsvormen via de Cyphrany Academy als ook verpleegtechnische vaardigheden { BIG} via C-learning.

Op 25 April 2017 beginnen wij met de eerste 2 modules van onze reeks  scholingen en trainingen.

Deze zijn : MEDICATIE TOEDIENING en INJECTEREN.

Op 18 mei : WONDZORG en CATHETERISEREN.

U kunt zich voor 1 module of voor beide modules per keer opgeven.

De tijd per dag is van 10 tot 15 Module 1

En van 15.30 tot 21 uur voor module 2.

Voor uitgebreide informatie en aanmeldingen voor de cursussen verwijzen wij  naar de website van Carin Toornburg : C-learning.biz.
carin-toornburg

Als wij een stabiel verpleegkundig team hebben willen we geleidelijk starten met het aanbieden van thuiszorg vanuit onze christelijke identiteit.
Als leerbedrijf kunt u in de toekomst ook bij ons terecht voor de opleidingen Verpleegkundige niveau 4 en verzorgende niveau 2 en 3.

Om kennis met ons te maken bent u van harte  welkom op vrijdag 14 April van 10 tot 12.30 bij de open inloop van PCZH ( platform Christelijke Zorg en Hulpverlening)

Locatie:  De eerste verdieping van gemeente de Bron.

Adres: Elburglaan 51.

Eindhoven.

Hartelijke groeten,

Esmeralda Kambel ( cyphranyhealthcare)

Carin Toornburg ( C-learning.biz en CL-Grace Care)